Yeni Araç
Fiyat Teklifi Alın

İkinci El
İkinci El Araçlar

Servis Randevusu
Servis Randevusu

Büyük balık, büyük mücadele! 2024 Big Fish Türkiye turnuvasının ana sponsoru olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz.

img

Sportif balıkçıların heyecan dolu mücadelesine sadece birkaç gün kaldı! 26-29 Eylül tarihlerinde Çeşme Marina’da gerçekleşecek olan Big Fish Türkiye, büyük balıkların izini süren balıkçılara unutulmaz bir deneyim sunacak. 60’a yakın teknenin yer alacağı yarışmada en büyük balığın peşinde olacak katılımcılar, becerilerini ve stratejilerini sergileyerek kıyasıya rekabet edecek.
Turnuvanın "Yakala-Bırak-Yaşat" ilkesiyle sadece ihtiyaç kadar balık tutulmasını, diğer balıkların sağlıklı bir şekilde suya geri bırakılması teşvik ediliyor. Bu sayede hem sporun heyecanı yaşanıyor hem de denizdeki yaşam dengesi korunuyor.
Yarışma, Çeşme Marina’da başlayacak ve Türkiye’nin eşsiz kıyılarında gerçekleşecek dört günlük bir balıkçılık macerası sunacak. Katılımcılar cumartesi ve pazar günü sabah erken saatlerde marinadan ayrılıp belirlenen avlanma alanlarında balık tutmaya başlayacaklar. Akşamları ise marina geri dönüşlerinde katılımcıların keyifli vakitler geçirebileceği çeşitli etkinlikler düzenlenecek.
Avek Otomotiv olarak ana sponsor olduğumuz 2024 Big Fish Türkiye etkinliğinde bulunacak, tüm katılımcılara başarılar ve keyifli anlar diliyoruz!

 

img