Yeni Araç
Fiyat Teklifi Alın

İkinci El
İkinci El Araçlar

Servis Randevusu
Servis Randevusu

Avek Otomotiv ve Avec Rent a Car markalarımızla bizler de bu rengarenk şenliğin sponsoru ve katılımcısıydık.

img

15 Ağustos 2024 tarihinde İzmir Karşıyaka'nın Yamanlar bölgesinde çıkan yangınlar, hepimizde derin bir üzüntü ve endişeye sebep oldu. Başladığı ilk andan itibaren hızlı bir şekilde yayılarak yeşil alanlarda büyük bir tahribata yol açan yangınlar, yerleşim yerlerine de sıçrayarak birçok vatandaşımızın hayatını derinden etkiledi.
Doğanın ve yeşilliğin önemini bir kez daha anladığımız bu zorlu günlerde, İzmir Karşıyaka Belediyesi, yangınların yaralarını hep birlikte sarabilmemiz adına Yamanlar Köyü’nde rengarenk bir şenliğe imza attı.
Uzun yıllardır Yamanlar halkı tarafından üretilerek coğrafi işaret kazanma sürecinde olan lezzetli domateslerin başrolünde olduğu Yamanlar Domates Şenliği’nde, İzmir’in birçok farklı noktasından gelen konuklar, hem bölgenin eşsiz doğasına tanıklık etti hem de çeşitli etkinlikler ile keyifli bir gün geçirdi.
“Renk, Tat ve Dayanışma ile Yeniden Doğuyoruz!” sloganı ile doğanın yeniden doğuşunu simgeleyen Yamanlar Domates Şenliği; halk dansları, yarışmalar, müzik gösterileri ve lezzetli ikramlar ile tüm katılımcılara dopdolu saatler yaşattı.
Hayatın her alanında yeşilliği, yerli üretimi ve doğal güzellikleri destekleyen bir grubun paydaşları olarak, Avek Otomotiv ve Avec Rent a Car markalarımızla bizler de bu rengarenk şenliğin sponsoru ve katılımcısıydık.
Yangınlar sonucu oluşan yaralarımızı, birlikteliğimizin gücüyle sarmak adına düzenlenen Yamanlar Domates Şenliği'nin bir parçası olmaktan büyük bir gurur ve mutluluk duyuyor; başta İzmir Karşıyaka Belediyesi olmak üzere bu değerli organizasyonda emeği geçen tüm kurum ve kuruluşlara en içten teşekkürlerimizi sunuyoruz.

img