Yeni Araç
Fiyat Teklifi Alın

İkinci El
İkinci El Araçlar

Servis Randevusu
Servis Randevusu

Avek Otomotiv Türkiye`nin En Hızlı Maratonu `Maraton İzmir` Ana Sponsoru!

img

Avek Otomotiv Sporun Yanında!

Paşalı Grubu bünyesinde faaliyet gösteren, sektördeki uzmanlığı ve yenilikçi yaklaşımıyla müşterilerine mükemmel deneyimler sunan Avek Otomotiv, spora verdiği katkılarla adından söz ettirmeye devam ediyor.
Daha önce Karşıyaka Yelken Kulübü, Karşıyaka Kadın Voleybol Takımı, Sporfest ve Maraton İzmir, Göztepe Spor Kulübü, Altay Spor Kulübü ve Karşıyaka Spor Kulübü sponsorlukları ile sporun yanında olduğunu gösteren Avek Otomotiv; bu yıl tekrar Maraton İzmir’in Ana sponsoru olarak spora verdiği önem ve desteği göstermiş oldu.

 


 

Maraton İzmir 2024 Avek’in Katkılarıyla!


İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından beşincisi düzenlenen Türkiye’nin En Hızlı Maratonu 'Maraton İzmir Avek', dünyadan ve ülkemizin dört bir yanından gelen sporcuların katılımıyla koşuldu. Koşuya toplamda  5 bin 600 kişi katıldı.
42 kilometrelik yarışta erkekler kategorisinde Avek Otomotiv’in sponsor olduğu Vitalis Kibiwot, 02:11:08’lik performansla birinci olurken, kadınlarda yine Avek Otomotiv’in sponsor olduğu Aamelmal Tagel, 02:37:26’lık derecesiyle zafere ulaştı.
Avek Yönetim ve İcra Kurulu Üyesi ve Genel Müdür’ü Derya Uluğ “Sporcularımızın bu büyük başarılarıyla gurur duyarken, tüm katılımcılara teşekkürlerimizi sunuyoruz. Avek Otomotiv olarak, sporun ve sporcuların yanında olmaktan mutluluk duyuyoruz. Güzel İzmir’in sıcak iklimi ve kültürüyle şirket kültürümüzü de çok yakın buluyoruz. Bundan dolayı İzmir’de yaşamaya ve İzmir’e yatırım yapmaya devam edeceğiz. Yapacağımız yatırımlarla İzmir’in gelişimine de katkı sağlamak istiyoruz” dedi.
 
Avek Otomotiv sektörün öncüsü!


Bir Paşalı Grubu kuruluşu olan Avek Otomotiv, 2005 yılından bu yana Doğuş Otomotiv Yetkili Satıcısı ve Yetkili Servisi olarak Volkswagen Binek ve Ticari, Audi, Seat, Cupra, Skoda ve DOD markaları için yeni araç satış, filo satış, satış sonrası ve ikinci el araç alım ve satımı alanlarında hizmet vermektedir.
Avek, Volkswagen Binek, Volkswagen Ticari, Audi, Skoda, Seat, Cupra ve DOD markalarıyla müşterilerine hizmet vermektedir. İstanbul Tekstilkent, İstanbul Ümraniye, Çanakkale ve İzmir'deki 4 bayisiyle 61.000 metrekare açık, 113.000 metrekare kapalı faaliyet alanında, deneyimli ve uzman kadrosuyla hizmet sunmaktadır. Misyonu "En iyi hizmeti almak için en doğru adres olmak" olan Avek Otomotiv, müşterilerine en üst düzeyde hizmet sunmayı amaçlamaktadır.
Avek Otomotiv, müşterilerine sunduğu ayrıcalıklı hizmetlerle sektörde fark yaratmaktadır. Servis müşterilerine tesislerinde bay-bayan kuaförü, çocuk oyun salonu, bilardo salonu, konferans salonu ve lostra gibi ayrıcalıklı bölümlerin yanı sıra, vale hizmeti, geçici araç hizmeti, ücretsiz check-up, kiralık araç ve ücretsiz müşteri servis hizmeti gibi özel hizmetler sunarak müşterilerine konforlu ve keyifli bir deneyim sunmaktadır.

img