Yeni Araç
Fiyat Teklifi Alın

İkinci El
İkinci El Araçlar

Servis Randevusu
Servis Randevusu

Paşalı Grubundan İzmir`e dev yatırım!

img

Her dönemde yatırımlarıyla ülke ekonomisine önemli katkılar sağlayan Paşalı Grubu İzmir'de 335 milyon TL yatırımla, 400'den fazla kişinin istihdam edileceği dev bir projeye imza atıyor.
 

Paşalı Grubu'nun İzmir Atatürk Organize Sanayi  Bölgesi’nde yaptığı yatırımın  ilk aşamasında sona gelindi.  Paşalı Grubu İzmir Bölge Müdürü  Hüseyin Genç, yılı sonu itibariyle  faaliyete geçecek olan ve dört  büyük markanın satış ve servisi  konusunda hizmet verecek  kampüs hakkında bilgi verdi.  Paşalı Grubu’nun otomotiv, araç kiralama, turizm, inşaat ve nanoteknoloji gibi  alanlarda faaliyet gösterdiğini hatırlatan  Genç, şöyle devam etti:
 

DÖRDÜNCÜ ŞUBE İZMİR’E
“İzmir Atatürk Organize Sanayi  Bölgesi’nde dev bir projeyle Türkiye’nin  en kapsamlı kampüsü yıl sonu itibariyle  hizmete başlayacak. Kampüs içerisinde  Avek Otomotiv’in yetkili satıcısı olduğu  markaların showroomlarının yanı sıra  12 bin metrekare kapalı alanda 150  odaya sahip 5 yıldızlı Avec Hotel de  yer alacak. Proje toplamda 335 milyon TL’ye mal olacak. Temelleri  bu yılın mart ayında atılan  projede önemli bir mesafe  kaydedildi ve ilk etap neredeyse  tamamlandı. İlk etap içerisinde  Audi, Volkswagen, Skoda, Cupra  ve DOD markalarının satış  ve satış sonrası hizmetlerini  verecek showroomlar ile servis  istasyonları yer alacak. Otomotiv  kısmının yer aldığı bu etap 2022 yılı  sonunda faaliyete geçecek. Böylece  Avek Otomotivin İstanbul Tekstilkent,  Ümraniye ve Çanakkale’den sonra  dördüncü şubesi İzmir’de açılmış olacak.”
 

400 KİŞİYE İŞ İMKANI
İzmir Atatürk Organize Sanayi  Bölgesi’nde 17 bin metrekare alan üzerine  yapılan projenin toplam kapalı alanın 52  bin metrekare olacağını ifade eden Genç,  “Hali hazırda yıl sonu açılması planlanan  otomotiv kısmı için eleman arayışımız  sürüyor. Bu dev projesi tamamlandığında  400 kişinin üzerinde istihdam sağlanacak. 2018 yılında, grup bünyesindeki  firmalardan AVEC Rent a Car İzmir şubesi  Adnan Menderes Havalimanı’nda  faaliyetine başlamıştı. İzmir’in en genç  araç filosuyla, en fazla araç çeşidi ile  hizmet veriyoruz. İzmirlilere daha fazla  ve da kolay ulaşabilmek için İzmir’de  ikinci şubesini bu proje kapsamında İzmir  Atatürk Organize Sanayi Bölgesi’nde  açmış olacak. Böylelikle İzmir’imizin  hem güneyinde hem kuzeyinde hizmet  verecek” dedi.


 

img