Yeni Araç
Fiyat Teklifi Alın

İkinci El
İkinci El Araçlar

Servis Randevusu
Servis Randevusu

Avek`in Tercihi Castrol

img

CASTROL EDGE PROFESSIONAL 

MOTOR YAĞI NEDEN GÜÇLÜ OLMALIDIR?

MOTOR PERFORMANSININ EN ÜST DÜZEYDE KALMASI İÇİN MOTOR YAĞININ GÜÇLÜ OLMASI GEREKİR..

Günümüzün teknolojisi, otomobil üreIcilerinin daha küçük fakat daha güçlü ve verimli motorlar üretmesine imkan vermişIr. Amaç, daha fazla yakıt ekonomisi sağlarken düşük emisyon ve yüksek performans sunmaktır. Araçların ebatlarının küçülmesi, turbo kompresör kullanımı ve gelişmiş motor tasarımları, motor basınçlarının neredeyse iki kat artmasına neden olarak yağ üzerinde daha da fazla gerilime sebep olmuştur. Yağ artık yüksek sıcaklık ve basınç altında işlev göstermekte, bazı bölgelerde sanImetre başına 10.000 kg`yi aşkın basınca dayanmaktadır.

Bu basınç altında metal yüzeyler arasında dayanabilen tek şey, yağdır. İşte yağ bu yüzden güçlü olmak ve gücünü korumak zorundadır. Bu kural, her sürüşte, motoru her çalıştırmanızda, supabın her dönüşünde ve ayağınızı gaz pedalının üzerine her koyuşunuzda geçerlidir. En iyi ve en güçlü motor yağına sahip olmanız gerekir!

Şimdiye kadar ürettiğimiz en güçlü yağımız Castrol EDGE Professional artık Titanyum gücünde!

TITANIUM FST™ teknolojisiyle gelişIrilmiş Castrol EDGE Professional, yağın film mukavemeIni iki katına çıkarırken yağ filminin kırılmasını önler ve motor performansını maksimum seviyeye geIrmek için sürtünmeyi azaltır. Sürücünün ve motorun talebi ne olursa olsun yüksek performans sağlar.

CASTROL EDGE EDGE PROFESSİONAL İLE SAHİP OLDUĞUNUZ AYRICALIKLAR:

  • Titanyum Gücü ile İki Kat Dayanıklı Yağ Filmi Titanyum gücündeki Castrol EDGE Professional, yağın film mukavemeIni iki katına çıkarırken yağ filminin kırılmasını önler ve motor performansını maksimum seviyeye geIrmek için sürtünmeyi azaltır.
  • Maksimum Performans ve Yüksek Motor Verimliliği İşte kanıtlarımız; %15’e kadar daha az sürtünme!* En yakın rakibine göre %45’e kadar daha fazla güç!**
  • Yeni Kalite Standardı; İlk dolum yağı kadar temiz.. Dünyanın önde gelen araç üreIcilerinin motorları için üre`ğimiz yağdan ilham alarak, yeni bir Profesyonel Ürün Kalite Standardı belirledik. Üretim sürecimizin bir parçası olarak tüm Castrol Professional yağlarına iki kat filtre uyguluyoruz ve yeni OpIk ParIkül Ölçüm Sistemimizle en küçük parçacığa kadar yağlarımızın kalitesini opIk olarak kontrol ediyoruz. ÜreIlen Profesyonel ürünümüzün her bir litresi, bu şekilde yeni ürün kalite standardımızı karşılıyor.
  • Dünyanın ilk Karbon Nötr ile sertifikalı Madeni Yağı Castrol Professional, dünyanın dört bir yanındaki müşterilerimizden ve tükeIcilerimizden aldığımız geri bildirimler doğrultusunda, karbon ayak izini nötrleşIrmeyi taahhüt ediyor. Professional ürünümüzün her bir litresinin karbon etkisini değerlendirdik. Castrol Professional, Afrika`da ağaçlandırma çalışmalarından Okyanusya bölgesinde rüzgar santrallerine kadar dünyanın her yerinde dengeleme projelerine yatırım yaparak bu maliyeI nötrleşIrmeye çalışacaktır. Castrol Professional, dünyanın ilk karbon nötr serIfikalı madeni yağı olmaktan gurur duyuyor.

*Yaptığımız tesne, TITANIUM FST™ ile güçlendirilmiş Castrol EDGE Professional, TITANIUM FST™ teknolojisi ile güçlendirilmemiş yağımıza göre sürtünmeyi %15’e kadar azaltmıştır. 2012 yılı satışlarımızın %61’ini oluşturan ürünler test edilmişIr.

**Bağımsız bir laboratuvarca yapılan Maksimum Dayanıklılık TesI`nde TITANIUM FST™ ile güçlendirilmiş Castrol EDGE Professional`ın referans alınan ürüne göre %45`e kadar güçlü kaldığı kanıtlanmıştır.

GELECEĞİN TEKNOLOJİSİNİ BİRLİKTE YARATIYORUZ

Madeni yağ sektörünün öncüsü Castrol, liderliğini sadece sahip olduğu bilgi birikimi, ileri teknoloji ve deneyime değil, kendisini müşterilerinin iş ortağı olarak görmesine borçludur. Bizi sektörümüzde farklı kılan, müşterilerimizin işlerini gelişIrmelerine yardımcı olacak katma değerli hizmetler üretme felsefemizdir. “Müşterilerimize kazandırarak kazanmak” şeklinde özetleyebileceğimiz bu anlayışın bir ifadesi olarak, markamızın yanına “Yağın Ötesinde” sözünü ekliyoruz; yağın çok daha ötesinde değerler sunuyoruz… İşte bu felsefemizin ve iş anlayışımızın sonucu olarak kurulduğumuz günden bu yana dünyanın önde gelen otomoIv üreIcileri (OEM) ile güçlü bir işbirliği içindeyiz. Castrol markası, asırlık bilgi birikiminin yanı sıra en büyük gücünü araç üreIcileriyle birlikte omuz omuza çalışma anlayışından almaktadır.

VOLKSWAGEN’İN TERCİH ETTİĞİ MOTOR YAĞI

VOLKSWAGEN`İN TERCİHİ CASTROL İLE BİRLİKTE YENİLİKÇİ MOTOR TEKNOLOJİSİ VE MOTOR YAĞI GELİŞTİRME KONUSUNDAKİ UZUN VADELİ ORTAKLIĞIMIZ DAİMA SEKTÖR STANDARTLARINI BELİRLİYOR.

Ortak mühendislik sonucu ortaya çıkan ürünler en yeni motorlar için özel olarak tasarlanmakta ve Volkswagen`in benzersiz teknoloji ihIyaçlarını karşılamak için özel olarak gelişIrilmektedir. Birlikte gerçekleşIrdiğimiz araştırma ve gelişIrme çalışmaları, yakıt ekonomisinde iyileşme ve yakıtlarda, motor yağlarında ve şanzıman hidroliğinde CO2 azaltımı sağlamayı hedeflemiştir.

 

img